Každý dort je jedinečným vyjádřením vkusu a elegance. Jsou to vlastně umělecká díla v podobě dortů s nejrůznějšími druhy a kombinacemi chutí. Na jejich výrobu používám kvalitní a odzkoušené suroviny – vysokoprocentní čokolády značky Callebaut, domácí marmelády plné ovoce, vanilkové lusky z Madagaskaru, bio bezfosfátový prášek do pečiva, mascarpone a hlavně čerstvé ovoce.
Aby mlsání dobrot mohlo probíhat co nejzdravěji, zastávám názor, že s cukrem se to nemá přehánět. Proto cukr najdete jen tam, kde je to opravdu nutné (neplatí pro LowCarb). Krémy oslazuji ovocem, které je zároveň i náplní celého dortu. Ať už se jedná o sladkou jahodu, malinu či kyselou maracuju, vždy chutnají skvěle.
Přejete si taky svůj vysněný dort? Pro více informací mě kontaktujte jedním z odkazů zde.